Kom naar OKEPoP

Livemuziek

5 bands uit Houten en omgeving brengen hun muziek ten gehore. Het programma is als volgt:

• 12.00 - 12.45 u Wiselike: een pop/rock coverband met als motto: goede muziek met plezier spelen. Een veelzijdige coverband die garant staat voor een goede dosis krachtige live muziek

• 13.15 - 14.00 u Vaudeville: deze bluesrockband uit Utrecht staat garant voor stevige rock.

• 14.30 - 15.15 u Sustained: Al 25 jaar een begrip in Houten en omstreken. Sustained zal ook dit jaar weer met een gevarieerd coverrepertoire van rock, funk, blues en nederpop

• 15.45 - 16.30 u BAIL: Een geweldige muzikale cocktail van de stijlen Southern, Stoner & BluesRock.

• 17.00 - 17.45 u Muiden Posse: dit jonge frisse Houtense bandje spelen pop/rock covers waarbij niemand, inclusief zijzelf, bij stil kan blijven staan.

House en Disco

Dit jaar een beetje groter, strakker, vetter: WE TURN UP THE BASS!! De dj's Remigius, Muziekoortje en John Goes draaien Houseclassics, wie kent ze niet? Speciale gast is DJ Knoflooksaus van de Gourmet Unit. Zijn mix van house en techno classics zullen inslaan als een bom.

Nieuw dit jaar de disco. Het duo Panic Music zal in een speciale disco tent muziek draaien uit de populaire Top 40. In deze tent zal, speciaal voor de kids, ook een paar keer een wervelende kinderdisco plaatsvinden.

Springen

Naast springen op muziek kunnen de kids zich vermaken op diverse spingkussens, zo gesitueerd dat ouders een oogje in het zeil kunnen houden.

Al met al meer dan genoeg redenen om OKEPoP te bezoeken! Het festivalterrein terrein aan De Poort is vanaf 12.00 uur open en niet onbelangrijk de toegang is gratis!

Meer informatie over programma en tijden? Kijk regelmatig op okepop.nl of volg Okepop via twitter (@OKEPoP).