• Bijeenkomst voor mensen met een arbeidsbeperking

    Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Koffietafel: trefpunt voor mensen met een arbeidsbeperking

HOUTEN Op dinsdag 12 februari 2019 organiseert  de Algemene Hulpdienst Nieuwegein in samenwerking met Samen Veerkrachtig een Koffietafel in La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg), Hoornseschans 101 in Nieuwegein. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte.

Wat is een Koffietafel?Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt. Deze keer zal er een arbeidsongeschiktheidsadviseur aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de regelgeving.

Aan deze koffietafel zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers. Programma: 12.30: inloop met een broodje, koffie, thee, water, melk, 13.00: start Koffietafel, 15.00: einde. 

Aanmelden graag vooraf via de website: https://samenveerkrachtig.nl/events/koffietafel-nieuwegein/ Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via info@samenveerkrachtig.nl. Meer informatie over Samen Veerkrachtig vind je op www.samenveerkrachtig.nl