Koffieplus voor Senioren: Speel mee met Dobbelfit!

HOUTEN Aanstaande donderdag 8 november staat de Koffieplus voor Senioren in het teken van valpreventie.  

Men speelt het spel DobbelFit, waarbij ouderen op een leuke manier bewust worden dat zij veel kunnen doen om de kans op een val te verkleinen. Wil je ook mee spelen? Kom dan van 10.00 – 12.00 uur naar Theater Aan de Slinger. Er is koffie, thee, koek én gezelligheid!

DobbelFit is hét kennis- & actiespel dat ouderen fit en vitaal houdt. Het spel is speciaal ontwikkeld met landelijke partners (VeiligheidNL, Rode Kruis, Ouderenfonds, Buurtzorg) en in co-creatie met ouderen. Tijdens het spel staat plezier maken centraal maar leren ouderen ook over de onderwerpen bewegen, balans, verantwoord medicijngebruik, voeding/vitamine D en maatregelen in huis. Daarnaast werken ze tijdens het spelen van DobbelFit ook actief aan balans en spierkracht.

De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+, doorgaans zien we veel ouderen vanaf 60 jaar. Het spel DobbelFit kan op iedere leeftijd gespeeld worden en is vooral bedoeld voor 65-plussers die fit en vitaal willen blijven en zin hebben in het spelen van een gezellig beweegspel! Heeft u geen zin om mee te doen aan het spel, maar wel behoefte aan gezelligheid, een kopje koffie of een luisterend oor? Ook dan bent u van harte welkom!

Donderdag 8 november van 10.00 – 12.00 uur in Theater Aan de Slinger. 

Vragen? Mail of bel mij even, ik help u graag! Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23620482, jolijn@sportpunthouten.nl.