• Gemeenteweken FC Utrecht

    Sportpunt Houten

Koffieplus voor Senioren: gaat een voetbalwedstrijd bijwonen!

HOUTEN December staat in het teken van de gemeenteweken van FC Utrecht. Dit betekent dat de Koffieplus voor Senioren van donderdag 13 december verplaatst wordt naar zondag 9 december in het FC Utrecht stadion én dat de wedstrijd FC Utrecht – Heracles gevolgd kan worden. Wilt u mee, lees snel verder!

De Koffieplus voor Senioren wordt normaal gehouden op donderdag 13 december, maar wordt in het kader van de gemeenteweek van FC Utrecht in Houten (4 tot 9 december) verplaatst naar zondag 9 december middels het bijwonen van de wedstrijd FC Utrecht – Heracles. Deze wedstrijd staat in het teken van 'ouderen'. De Koffieplus is uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen, waar gezorgd wordt voor koffie en thee, gezelligheid én het kijken naar een voetbalwedstrijd in het ouderenvak.

De ouderendoelgroep is éen van de aandachtspunten van FC Utrecht Maatschappelijk en in het kader daarvan heeft FC Utrecht speciaal voor deze wedstrijd een ouderenvak gecreëerd. Dit ouderenvak bestaat uit alleen maar senioren uit de gehele provincie Utrecht.

MEEDOEN Wilt u middels de Koffieplus voor Senioren ook deze wedstrijd bijwonen? Er gelden wel een aantal voorwaarden: uiteraard is uw leeftijd 60+ of hoger, komt u op eigen gelegenheid naar het stadion (vervoer is niet inbegrepen) en bent u op deze dag deelnemer aan de Koffieplus, wat inhoudt dat er in het stadion verzameld wordt, er mogelijkheid is voor koffie of thee en het gezamenlijk bijwonen van de wedstrijd in het ouderenvak. Geïnteresseerd? Meld je dan z.s.m. aan voor max. 2 kaarten via jolijn@sportpunthouten.nl. Er zijn 25 kaarten beschikbaar en op = op. Meer info volgt na aanmelding.

GEMEENTEWEKEN FC UTRECHT Van 4 tot 9 december 2018 staat Houten in het teken van de gemeenteweek van FC Utrecht. Deze week worden er veel activiteiten omtrent voetbal en maatschappelijke bewustwording georganiseerd. Zo geven spelers van FC Utrecht gastlessen aan het basisonderwijs, zijn er clinics bij FC Delta Sports, vindt bij SV Houten op woensdag 7 december een walking football toernooi plaats en is er een FIFA toernooi.

Vragen? Mail of bel mij even, ik help u graag! Jolijn Hoek-van de Giessen, 06-23620482, jolijn@sportpunthouten.nl.