• Mario

    Theater Aan de Slinger

Kiezen voor de liefde of voetbalcarrière

FILMPROGRAMMA IN DE KLEINE ZAAL Op Hemelvaart, donderdag 30 mei wordt er geen film vertoond. Op vrijdag 31 mei draait 'Gloria Bell'. Gloria (Julianne Moore) is een vrijgevochten vrouw van in de vijftig. Hoewel ze eenzaam is, haalt ze het beste uit haar situatie en vult ze haar nachten op feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles, steeds op zoek naar de liefde. Haar fragiele geluk verandert, wanneer ze Arnold ontmoet en ze zich vervolgens helemaal geeft in hun intense relatie. "Een bitterzoet drama waarmee Lelio zich weer bewijst als uitstekende acteursregisseur." aldus Het Parool. De Duitse dramafilm 'Mario' over de liefde tussen twee veelbelovende voetballers die moeten kiezen tussen hun relatie of voetbalcarrière. Twee voetballers die uit de kast willen komen is niet eerder vertoond. Vooral niet als de selectie voor het eerste elftal in Hamburg op handen is. "Goed gemaakt en sterk gespeeld" 4 sterren NRC. Te zien op dinsdag 4 juni in de Kleine Zaal. De Nederlandse dramafilm 'Kauwboy' draait woensdag 5 juni. De tienjarige Jojo heeft een jonge kauw gered en mee naar huis genomen. Dat mag niet van zijn stugge, opvliegerige vader. Met Loek Peters en Ricky Koole. De film is onderdeel van de serie 'Zin in Film' waarbij zingeving centraal staat. De film wordt ingeleid door predikant ds. Martin Snaterse. Oscarwinnares Judi Dench (Philomena) schittert als vanouds in 'Red Joan', te zien op donderdag 6 en vrijdag 7 juni. Een historisch en waargebeurd misdaaddrama over een vrouw die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog de geschiedenis voorgoed veranderde. Alle films starten om 20.00 uur. Zie www.aandeslinger.nl.

The Outsiders PopquizThe Outsiders organiseren een Popquiz op zaterdag 1 juni in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Een audio en visueel spektakel om uw muziekkennis te testen aan de hand van fragmenten, videoclips, foto's en alle mogelijke combinaties. Deelnemen kan met groepjes van maximaal 4 personen. Maar alleen, als duo of met z'n drieën mag ook! Elke deelnemer schrijft zich individueel in door het kopen van een ticket a` € 5,00. Tickets zijn exclusief consumptie. The Outsiders zijn bekend van hun quizzen in voorheen De Kleine Geer in Houten en Paard (van Troje) Café in Den Haag. Meer informatie en tickets via www.aandeslinger.nl.

Goed om te weten: Vanwege Hemelvaart is het kantoor en de telefonische kassa van Aan de Slinger is donderdag 30 en vrijdag 31 mei gesloten. U kunt kaarten kopen via de website en de voorverkoopadressen. Zie www.aandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Red Joan' op donderdag 6 juni.
Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor maandag 4 juni voor 12.00 uur onder vermelding van 'Joan' naar groentje@bdu.nl. Uit de inzenders trekken we een winnaar.