• Wellant Houten
  • De aftrap van Serious Request

    Wellant Houten
  • De aftrap van Serious Request

    Wellant Houten

Kick-off 3FM Serious Request bij Wellant Houten vmbo

HOUTEN Dit jaar pakt Wellant het groots aan! Net als elk jaar zamelen de leerlingen van leerjaar 2 geld in voor Serious Request. Dit doen ze door allerlei acties op te zetten en een grote kerstmarkt te organiseren in de school op 10 december. Op deze kerstmarkt verkopen de leerlingen zelfgemaakte kerstproducten zoals kerstkransen, kerstboomversieringen, jammen, soepen en sausen en nog veel meer. Ook worden er workshops gegeven. En dit alles voor het goede doel.

Dit jaar is het nog leuker dan voorheen, want de Dj's van 3FM komen met hun karavaan bij Wellant op bezoek. De leerlingen kunnen de opbrengst van hun acties dus 'live' overhandigen!

Afgelopen maandag, 12 november vond de kick-off plaats in de kantine van Wellant. 3FM Serious Request kwam langs en gaf ook les over hoe acties bedacht en georganiseerd kunnen worden. Ze hebben de leerlingen leren kiezen uit de goede doelen.

Wil u ook een bijdrage leveren aan de actie van Serious Request? Kom dan op maandag 10 december vanaf 14:00 uur de kerstmarkt van Wellant Houten vmbo, Randhoeve 2 in Houten.