• Hans Spitsbaard

    Kateleine Passchier

Kerstsnuffelfair voor Hospice

HOUTEN Hans Spitsbaard, workshops, kerstsfeer, gezelligheid, lekker eten en drinken, muziek, de trekking van de grote 'Week van het Hospice' loterij en de verkoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Dat zijn de ingrediënten van de Kerstmarkt en Snuffelfair ten bate van het Hospice op zaterdag 9 december in Makeblijde. Er is een door Hans gebakken taart te winnen.

John van Amerongen

Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt is van 13:30 tot 16:30 te gast op de kerstsnuffelfair ten bate van het Hospice. Hij zal handtekeningen uitdelen. Hij gaat een taart bakken die tijdens de kerstsnuffelfair verloot wordt. De loten worden ter plekke verkocht.

Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops bloemschikken en kerststukjes maken. In deze workshops maak je iets moois voor op tafel in kerstsfeer of een stukje met d eprachtigste bloemen. "Knutselen voor oud en jong, je eigen kerstdecoraties maken", zo staat op de flyer over een andere workshop.

Er is live muziek door André Hamoen & friends, pianist Henk Kik, The songbird en koor Mizzelto. Er is voor iedereen van oud tot jong wat lekkers te eten en te drinken; van luxe hapjes tot erwtensoep, pannenkoeken, wafels en glühwein. De trekking van de grote 'Week van het Hospice' loterij is om 17:00 uur. "Koop loten, leuke cadeaus, kerstspullen en mooie tweedehandsartikelen. De gehele opbrengst komt ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek", aldus de organisatie. De fair vindt plaats op 9 december van 13:00 tot 20:00 uur in Makeblijde, Oud Wulfseweg 3. De entree is gratis.