• Pearl Jozefzoon

    Ruben Timman

Kerstconcert Pearl Jozefzoon

HOUTEN Pearl Jozefzoon geeft een kerstconcert in Theater Aan de Slinger. Ze verhuist binnenkort vanuit Utrecht naar Houten. Mede hierdoor wordt op 18 december de nieuwe kerst-cd 'Het Licht komt eraan' in Theater Aan de Slinger gepresenteerd. Een mooi, intiem kerstconcert waar veel bekende kerstliederen voorbij zullen komen. Denk aan prachtige hertalingen van 'Mary, did you know' en 'Breath of heaven' en bekende Nederlandse liederen als 'Komt allen tezamen', 'Eer zij God in onze dagen' en 'O kom, o kom Immanuël.'

John van Amerongen

Pearl: "Kerst is voor mij de leukste tijd van het jaar. Ik houd van de lichtjes, het eten en van de gezelligheid. Maar wat kerst voor mij echt bijzonder maakt is het verhaal dat Jezus als kleine baby in een stal werd geboren. Daar word ik blij van. Bij ons thuis werd kerst vroeger gevierd met lekker eten en het samen zingen van heel veel bekende kerstsongs. Met 'Het Licht komt eraan' breng ik die sfeer naar jou toe om samen het kerstfeest in een huiselijke (theater)setting te vieren. Ik hoop je te ontmoeten in Houten."

Pearl Jozefzoon (32) is zangeres en songwriter. Ze groeide op als jongste telg in een muzikale familie. In 2008 slaagde ze op het Conservatorium. Ze speelde daarna mee in de musicals Hairspray en Legally Blonde, beiden geproduceerd door Albert Verlinde. In 2010 deed Pearl Joan mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso, bracht in 2013 het album 'The Time is Now' uit en speelde in 2014/2015 een hoofdrol in de musical Dreamgirls.

Informatie en kaarten via truetickets.nl