Inspiratieworkshop Stigma en zelfcompassie

HOUTEN Inspiratiehuis De Uitdaging organiseert op vrijdag 29 maart om 19.00 een inspiratieworkshop Stigma en zelfcompassie. Stigma is ouder dan de weg naar Rome. En bevat vooral onwetendheid, vooroordelen en misvattingen. Stigma is meer dan dat alleen, het zet zich vast in je hele systeem. Wanneer je last hebt van zelfstigma pas je de negatieve oordelen van anderen toe op jezelf en houd je dit voor waar aan. Door met (zelf)compassie naar jezelf te kijken en met jezelf om te gaan, kun je dit verminderen.

Wil jij meer weten over (zelf) stigma, of heb jij zelf of een naasten last van de gevolgen van (zelf)stigma? Zou je willen leren om vanuit (zelf)compassie hiermee om te gaan? Kom dan op vrijdag 29 maart naar de inspiratieworkshop (zelf)stigma en (zelf)compassie. De workshop duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Fijn als je laat weten dat je komt via mail, telefoon of Facebook. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

De Uitdaging Houten - 3e verdieping, Onderdoor 158. Wij gebruiken op deze avond de zij-ingang van de Bibliotheek centrum. Daar hangt een briefje met telefoonnummer om te bellen, wij komen dan open doen.
3995 DX Houten
Meer info: 06 83802804 peersupporthouten@lister.nl http://www.deuitdaginghouten.com