• Patrick Nederkoorn

    Tom Cornelissen

Ik betreur de ophef

HOUTEN Op vrijdag 18 januari speelt Patrick Nederkoorn de cabaretvoorstelling 'Ik betreur de ophef' in Aan de Slinger. Vorig jaar was Patrick samen met Jan Beuving te zien met de cabaretvoorstelling over de Belastingdienst, 'Leuker kunnen we het niet maken'. Zijn nieuwe voorstelling gaat over zijn ervaringen als raadslid in Amersfoort. Welke standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? Een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. De Volkskrant: "openhartig zelfonderzoek" en het NRC (4*): "de kritiek in de voorstelling is prachtig invoelbaar". Tickets via www.aandeslinger.nl.

FEBRUARI FILMMAAND: WINACTIE COLD WAR Van 1 februari t/m 2 maart 2019 organiseert Aan de Slinger Februari Filmmaand. Aan de Slinger bestaat 10 jaar en dat wordt ook gevierd tijdens de Februari Filmmaand. Ter gelegenheid van Valentijnsdag geven wij 5x2 kaarten weg voor het epische liefdesverhaal 'Cold War' op donderdag 14 februari, inclusief een heerlijk Valentijnsarrangement voor twee! Scoor extra punten bij uw geliefde, stuur uw meest romantische foto in naar film@aandeslinger.nl en maak kans. De winnaars worden op 1 februari bekend gemaakt. Kijk voor het hele programma, informatie en kaartverkoop op www.aandeslinger.nl.
Verder in Aan de Slinger

De heerlijke feelgood film 'Edie' draait op 17 en 18 januari, en overdag op 23 januari bij de Filmclub. Gitarist Marc van Vugt ontmoet gypsy jazz violist Tim Kliphuis en pianist Martin Fondse voor een intiem concert in de Kleine Zaal op zaterdag 19 januari. Dinsdag 22 januari is Robert Redford te zien in de charmante misdaadkomedie 'The old man & the gun'. De derdejaarsstudenten van Codarts Rotterdam dansen op 23 januari in de Theaterzaal het repertoire van internationale topchoreografen in 'Talent On The Move' (try-out). Op vrijdag 25 januari is het ingetogen familiedrama 'Wildlife' te zien met Carey Mulligan (The Great Gatsby) en Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain). Ontdek de one-man theatershow van Youtuber Kaj Gorgels 'Effe relativeren' try-out op 25 januari. Op zaterdag 26 januari om 19.30 uur speelt allround theatervrouw Kim van Zeben 'Eendje' (6-12 jaar). Een komische en muzikale ode aan de buitenstaander met live muziek. De voorstellingen van Lenette van Dongen, Ntjam Rosie en Daniël Arends zijn uitverkocht. Zie www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor voor de cabaretvoorstelling 'Ik betreur de ophef' van Patrick Nederkoorn op vrijdag 18 januari, aanvang 20.15 uur.

Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor vrijdag 18 januari 12 uur onder vermelding van 'ophef' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.