Houtens Muziek Collectief presenteert het Pianocafé

HOUTEN Het Pianocafé van Houten is hèt ontmoetingsmoment voor de volwassen amateurpianisten uit Houten en omstreken. Zaterdag 5 november,19.45 uur, Rabobankzaal Theater Aan de Slinger. Toegang: vrijwillige bijdrage.

Drie maal per seizoen organiseren de pianodocenten van het Houtens Muziek Collectief gezellige bijeenkomsten voor hun volwassen leerlingen en voor alle andere pianoliefhebbers in Houten. De afgelopen jaren bleek al dat enthousiasme voor de piano aanstekelijk te werken! Klassiek, jazz, pop, ensembles, vierhandig pianospel, beginnende en gevorderde pianisten, allemaal op één avond. Op zaterdagavond 5 november zal de Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger weer worden omgetoverd tot pianocafé. Een formeel én een informeel speelmoment!

Vanaf 19.45 is er koffie en thee. Om 20.15 begint het concert. Tijdens het concert kunt u rekenen op een aandachtig publiek. Hierna begint het informele deel en zullen de 88 toetsen in beweging blijven onder het genot van een drankje en een hapje! Iedereen die zin heeft, schuift aan en speelt naar hartenlust.

NIEUW! In het programma wordt ruimte gemaakt voor andere instrumentalisten in combinatie met piano. Speel je een ander instrument en zou je graag eens samen met een pianist willen optreden? Stuur dan een berichtje naar onderstaand mailadres. Kom langs op 5 november en deel je enthousiasme voor (piano)muziek in deze ontspannen ambiance! Via de website www.muziekschoolhouten.nl en een krantenbericht houden we u op de hoogte van het volgende 'Pianocafé van Houten ". Voor vragen kunt u contact opnemen met Guy van Beek: mail@guyvanbeek.nl