• Vluchtelingen leven onder erbarmelijke omstandigheden

    Houten Helpt Duinkerken

Houten Helpt naar Duinkerken

HOUTEN Terwijl wij hier in Nederland ons klaarmaken voor de gezellige kerstdagen, leven in de bossen in Duinkerke (Frankrijk) honderden vluchtelingen zonder enige hulp van de overheid in onvoorstelbare omstandigheden. Kou, honger, bijna geen sanitair, en dat met kinderen....

Houten Helpt reist in december weer af naar Duinkerken om spullen te brengen die hard nodig zijn, maar ook om een complete maaltijd te verzorgen voor ongeveer 500 mensen. Een beetje licht in donkere zware koude dagen.

WAT IS ER NODIG Dekens, slaapzakken; dekzeil; mannenkleding tot maat L; mannenschoenen tot maat 44; mannen ondergoed maat S,M,L; sokken; deo/zeep/tandenborstel/tandpasta. Voor de kinderen - gevulde rugzakjes met kadootjes voor jongens of voor meiden, geen los speelgoed omdat dat niet fijn uitdeelt. Schone knuffels in uitstekende staat, voetballen.

Afleveren kan op Tolgaarderserf 58.

BOODSCHAPPEN Voor een maaltijd voor zoveel mensen is veel nodig. Mocht je bij willen dragen aan deze boodschappen, dat helpt ook echt enorm. Stuur dan een email naar houtenhelpt@gmail.com.