'Houten doet weer mee met Ikpas: 30 dagen zonder alcohol

HOUTEN Houten doet dit jaar voor het vierde keer mee aan de campagne IkPas. IkPas is een jaarlijkse terugkerende actie in Nederland om mensen bewust te maken van hun alcoholgebruik. Wethouder Jocko Rensen: "Door mee te doen worden Houtenaren uitgedaagd om 30 dagen lang geen alcohol te drinken. De campagne start 1 maart. Ga jij de uitdaging aan?"

OVER IKPAS Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vaak alcohol drinkt? Wil je zien wat het je brengt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Je fitter voelen, meer energie hebben, misschien wat afvallen? Doe dan mee met de campagne IkPas.

CHALLENGE IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Door leerervaringen op te doen in de IkPas-periode word je je bewuster van het maken van een keuze om wel of niet te drinken, doorbreek je vastgeroeste patronen en is alcohol niet meer vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

TIPS Wil je zien wat er gebeurt als je 30 dagen lang geen alcohol drinkt? Geef je dan voor 1 maart op via www.ikpas.nl. Je wordt een maand lang geholpen bij jouw uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen en recepten voor lekkere & gezonde alternatieven, badges die je kunt verdienen met uitdagingen en extra steun op de moeilijke momenten.

To Sytsma

redactie t Groentje

Houtens Nieuws

Bunniks Nieuws

Wijks Nieuws

0184 - 61 25 11

 

 

---------- Doorgestuurd bericht ---------- Van: Lenny Vaessen <Lenny.Vaessen@houten.nl> Datum: 12 februari 2018 om 09:15 Onderwerp: Persbericht Houten doet weer mee met Ikpas Aan: Lenny Vaessen <Lenny.Vaessen@houten.nl>

Beste redactie,

In de bijlage het persbericht 'Houten doet weer mee met Ikpas'.

Met vriendelijke groet,

Lenny Vaessen

Communicatie adviseur

Gemeente Houten

Bezoekadres: Onderdoor 25

Postbus 30

3990 DA Houten

Tel +31 30 6392 255 Fax +31 30 6392 899

Aanwezig : ma-di-do

www.houten.nl

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen. -------------------------------------------------------------------- De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan. Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie. Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen. BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..