Herstel-avond: Het verhaal van Anja 'Over (af)vallen en opstaan'

HOUTEN Maandag 29 januari komt Anja Tekelenburg bij het Inspiratiehuis De Uitdaging vertellen over haar reis naar de diepste kern van haar wezen. Het is een tocht vol pijn, verdriet en onzekerheid. Deze reis voelt als een wandeling op blote voeten door braamstruiken en over scherpe rotsen. Gelukkig zijn er ook momenten van vreugde en dankbaarheid. Dit zijn de momenten dat Anja zingeving ervaart en onderwezen wordt in de levenskunst. In de natuur en in deze levenskunst hervindt zij haar eigen wijsheid en weet zij steeds beter het punt van evenwicht te bereiken.

Een inspirerend verhaal over haar eigen herstelproces, in de hoop ook anderen te inspireren. Anja zal haar verhaal vertellen met behulp van poëzie. Haar levenslessen en voorvallen wisselt zij af met gedichten. Het belooft een inspirerende avond te worden. Over haar reis heeft Anja ook een boek geschreven, welke zij ook meeneemt.

Iedereen die interesse heeft in deze herstel-avond is van harte welkom bij Inspiratiehuis De Uitdaging, Onderdoor 158, 3e verdieping boven de bibliotheek. Binnenlopen vanaf 19.10 uur, start 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig, koffie en thee staan klaar. Meer info: www.deuitdaginghouten.com