• Doe mee met je lekkerste recept

    Het Rond

Heb jij 'Het beste recept van Houten'?

HOUTEN Om de opening van de prachtig verbouwde Vershof in winkelcentrum Het Rond te vieren, wordt er een receptenactie georganiseerd. De actie is gestart op maandag 2 juli en je hebt tot 2 augustus de tijd om je favoriete recept te uploaden of in te leveren in de rode brievenbus in De Vershof.

Ben jij een fervent taartenbakker? Tover je zonder moeite een zes-gangendiner op tafel of heb jij gewoon het allerlekkerste recept voor een maaltijdsoep? Geef je dan op voor 'Het beste recept van Houten' en wie weet verovert jouw recept een plekje in het enige echte Houtens receptenboek!

HOE WERKT HET Via de website hetrond.nl/receptenactie of de app (zoek in AppStore of Google Play Store: 'Het Rond recepten') kun je je favoriete recept uploaden. Alle recepten in de app en op de website kan iedereen liken en delen via social media. Via de website of de app kunnen mensen stemmen op hun favoriete recept. Je kunt je favoriete recept ook inleveren in de brievenbus in De Vershof. Er wordt dan voor gezorgd dat jouw recept ook tussen de andere geuploade recepten terechtkomt, waardoor er ook op gestemd kan worden.

RECEPTEN Op de website kun je je registreren voordat je je recept upload. Je kunt er ook alvast alle ingediende recepten bekijken, zoals de sushi bowl van Shalina, de watermeloen pizza van Amber, de couscous salade van Margot of de lekkerste pannenkoeken van Patrick.

DE PRIJS Uiteraard is er ook een prijs te winnen bij deze smakelijk wedstrijd. De winnaar mag namelijk een half uur lang live koken met Mathijs Vrieze (tv-kok RTL 4) tijdens de feestelijke opening van De Vershof in september én krijgt een eigen receptenkaart in De Vershof. De beste inzendingen worden gebundeld in het Houtens receptenboek, hier kan iedere klant voor sparen. Ook is er een boodschappentas te winnen vol met alle ingrediënten van het winnende recept!

DE VERSHOF Winkelcentrum Het Rond in Houten heeft met ruim 100 winkels- en horecagelegenheden een totaalaanbod voor de Houtenaren en de omgeving. Bij de vernieuwde Vershof kan iedereen terecht voor dagverse producten van hoge kwaliteit. In deze eigentijdse, hippe omgeving staat niet alleen het kopen, maar ook het beleven en proeven centraal. De Vershof biedt de klant meer. De opening van de vernieuwde Vershof en andere vernieuwingen in Het Rond gaan na de zomer groots gevierd worden.

SPECIAALZAKEN In de Vershof vind je onder andere Vishandel Corné de Jong, Keurslager Stokman en Peter Ultee Groenten en Fruit, Echte bakker Sjaak Doeleman, Vlajerie het Rond en Kookwinkel "Bij ons in de keuken" en Peterse Kaas.

VERBOUWING De gehele verbouwing heeft bijna een jaar geduurd. Niet alleen een nieuwe vloer en een nieuw hoog glazen plafond. De hele indeling van De Vershof is op de schop gegaan alvorens het opnieuw geopend kan worden als moderne en lichte verswinkel. De nieuwe entree is al in februari geopend.

Houd voor meer informatie de website www.hetrond.nl in de gaten en doe mee met de actie van winkelcentrum Het Rond!