Grote diversiteit op aanstaande Jaarmarkt

Voor een leuk uitje moet u vrijdag 21 augustus op het Oude Dorp zijn!

Voor Houten

De braderie is een evenement voor inwoners van Houten. Een jaarlijks terugkerende traditie waarbij lokale winkeliers en kraamhouders uit Houtenen directe omgeving zich kunnen tonen aan de bezoekers van de markt en hen een kijkje kunnen geven in hun aanbod. Ook winkeliers van buiten Houten wordt de mogelijkheid geboden een kraam voor de braderie af te nemen.

Diversiteit

De Jaarmarkt onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van de winkeliers. U komt werkelijk van alles tegen! Zeepkadoartikelen, fietsen, boeken, kleding, homedecoratie, sieraden en nog veel meer! Uiteraard is er ook een divers aanbod aan eten en drinken te vinden. Zo zijn er hamburgers, Surinaamse gerechten, schaafijs en kunt u heerlijke wijnen proevenop het terras van Van Dort Wijnspecialist. Diverse verenigingen, stichtingen en organisaties zullen eveneens te vinden zijn op de Jaarmarkt Oude Dorp Houten.

Activiteiten

Op het Plein en bij De Engel is er dit jaar ook van alles te doen. Voor de kinderen staan er Bungee trampolines en een Kinderkop van Jut. Een gezellig stuk muziek mag uiteraard ook niet ontbreken tijdens deze gezellige zomervakantie afsluiter. Bij De Engel kunt u naar muziek luisteren onder het genot van een drankje op het buitenterras, en de kinderen kunnen hier onder begeleiding een ritje op een pony maken.

Voor een leuk uitje moet u vrijdag 21 augustus op het Oude Dorp in Houten zijn! Meer informatie vindt u op de website www.jaarmarkthouten.com. Dit jaar ligt de organisatie hiervan in handen van het Houtense evenementen- en organisatiebureau Events2movE.