Gratis kaarten Muzikaal Voorleesfeest

HOUTEN Vrolijk begin van de zomervakantie voor kinderen van 3-6 jaar: op zaterdag 14 juli van 14.00 – 15.00 uur trakteren de Bibliotheek Houten en Houtens Muziek Collectief de kinderen op een voorleesfeest met liedjes en muziek. Vanaf maandag 2 juli kunnen gratis kaarten worden afgehaald in de Bibliotheek Houten-Centrum, zolang de voorraad strekt.

Het Voorleesfeest staat in het teken van het prachtige prentenboek 'Het Maanconcert' van Chisato Tashiro, een verhaal over vijf muisjes die muziek willen maken. Bij binnenkomst worden de kinderen - als ze dat willen - met geschminkte snorharen omgetoverd tot muisjes. Christianne Maurer neemt ze daarna mee in de wereld van het prentenboek. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek. Tot slot gaan de kinderen in de bibliotheek op zoek naar instrumentjes en gaan ze zelf muziek maken.

Er is plek voor 25 kinderen van 3 tot 6 jaar en hun ouders. Uitsluitend toegang met een kaartje, vanaf maandag 2 juli gratis af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum. Zolang de voorraad strekt, tot uiterlijk vrijdag 13 juli. Kijk voor meer informatie over dit feest op www.bibliotheeklekijssel.nl/houten.