• Fietsen in het centrum van Houten

    John van Amerongen

Gemeente start fietsopruimactie in de winkelcentra van Houten

HOUTEN De gemeente Houten heeft laten weten dat volgende week de fietsopruimactie in winkelcentra Het Rond, Het Oude Dorp en Castellum start. Alle (brom)fietsen die minstens drie weken op deze locaties buiten staan, krijgen een blauwe sticker. De eigenaren hebben  daarna nog enkele dagen de tijd om hun rijwiel te verwijderen. Gebeurt dat niet, dan worden de (brom)fietsen  vanaf woensdag 19 november afgevoerd en opgeslagen op De Werf, De Brug 11.

John van Amerongen

Met deze actie wil de gemeente de openbare ruimte netjes en goed toegankelijk houden. Ook komt er weer stallingsplek vrij voor andere fietsen en wordt de kans op diefstal kleiner. Bij de stations in het centrum en Castellum zijn fietstransferia om uw (brom)fiets veilig te stallen.

OP DE WERF OPHALEN U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht op De Werf om uw (brom)fiets op te halen, tussen 8.30 en-16.00 uur. U krijgt uw eigendom terug op vertoon van een passende sleutel. Meer informatie kunt u vinden op www.houten.nl/fietsinhetrek. Of neem contact op met dhr. Klein of dhr. Sloof van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (030) 63 92 611.