G-hockey bij HC Houten weer van start

G- hockey is bedoeld voor jongeren vanaf acht jaar met een verstandelijke beperking (niet rolstoelafhankelijk), waarbij de verstandelijke beperking in de weg staat om mee te kunnen komen met leeftijdgenoten binnen een regulier hockeyteam. Ook kinderen die (zeer) moeilijk lerend zijn, of kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of vanwege een andere beperking (bijv. doofheid, spraakstoornis) zijn van harte welkom.

Het doel van G-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van het hockey te leren. Bij het G-hockey gaat men uit van de hockeyregels, technieken en tactieken die gelden in het reguliere zestal hockey. Waar nodig worden ze aangepast aan de individuele mogelijkheden van de speler. Naast de wekelijkse trainingen worden er regelmatig wedstrijden tegen andere G-hockey teams in de regio gespeeld. Het veilig hockeyen met veel plezier staat voorop!

Heeft u of uw kind interesse meldt u zich dan aan voor één of meerdere proeftrainingen. Of kom een keertje kijken bij de trainingen op de zaterdagochtend.

Info: www.hchouten.nl. U kunt ook contact opnemen met de commissie G-hockey via e-mail adres: ghockey@hchouten.nl of via contactpersoon: Leo Burger, mobiel nummer 06-53323042.