• Sportpunt Houten

G-hockey bij HC Houten

HOUTEN Op zaterdag 18 maart vindt er een G-hockey training plaats bij HC Houten. Sportpunt Houten organiseert samen met alle Special Sports aanbieders een sportcarrousel gedurende heel 2017. Special Sports is het aangepaste sportaanbod voor iedereen die niet met de reguliere sportlessen mee kan doen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

AANBOD Alle sportaanbieders met een sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking, zetten minimaal één keer in 2017 hun deuren open. Zo zijn er sportlessen waaraan deelgenomen kan worden, zijn er open dagen en speciaal georganiseerde lessen voor de doelgroep gedurende het jaar. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen daarmee minimaal eens per maand sporten en bewegen. Aankomende zaterdag, van 10.15 tot 11.15 uur, is het G-hockey van Hockeyclub Houten aan de beurt. G-hockey is voor kinderen/jongeren vanaf 8 jaar met een verstandelijke beperking of zij die (zeer) moeilijk lerend zijn. Ook kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of vanwege een andere beperking (bijv. doofheid, spraakstoornis, ADHD) zijn van harte welkom. Het motto van de hockeyclub is: 'Gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet'

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en dat kan door een mail te sturen naar jose@sportpunthouten.nl.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.