• Opening Fladderen

    Archief Houtens Nieuws

Fotowedstrijd Fladderen

HOUTEN Ruim 1300 kinderen en tientallen vrijwilligers staan in de startblokken om door Houten te Fladderen op 21, 22 en 23 augustus. Op 11 locaties, verspreid door heel Houten, worden drie dagen lang kinderactiviteiten georganiseerd voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Deel je mooiste foto met ons en maak kans op een mooie prijs.

Houtens Nieuws.nl en de organisatie van het Fladderen zijn op zoek naar de mooiste foto's van het Fladderen. Denk bij het maken en insturen van foto's wel aan de privacyregels. De foto's zullen online geplaatst worden bij Houtens Nieuws.nl . Als er geen expliciete toestemming is van de ouders van de kinderen, zet nooit minder dan drie kinderen op de foto. Ook foto's van kinderen in badkleding worden niet geplaatst.

De foto's kunnen tot woensdag 29 augustus geüpload worden via www.houtensnieuws.nl . Een jury - bestaande uit vertegenwoordigers van beide partijen - nomineert vervolgens de drie mooiste foto's. Van 5 tot en met 12 september kan iedereen op www.houtensnieuws.nl stemmen op de fraaiste afbeelding. De maker van de foto met de meeste stemmen wordt beloond met een mooie vergroting van de winnende foto op canvas met een Fladdertintje, uitgereikt door de Fladderburgemeester. Ook krijgt de foto een plaatsje in de Fladderkrant van volgend jaar.