Finalisten Houtense ondernemersprijzen zijn bekend

Afgelopen maanden konden directeuren, ondernemers, werknemers, familieleden en vrienden kandidaten voordragen voor de Houtense Onderneming van het Jaar en het Houtens Ondernemerstalent van het Jaar. Een selectie van de 34 voorgedragen kandidaten kregen bezoek van de verkiezingscommissie. De commissie was verheugd over de veelzijdigheid van de kandidaten.

Houtens Ondernemerstalent

De finalisten voor het Houtens Ondernemerstalent zijn Lauren's VisVrienden en Vidès. Volgens de verkiezingscommissie onderscheiden de ondernemers van beide bedrijven zich door een combinatie van idealistische gedrevenheid en professioneel ondernemerschap. Creativiteit, klantgerichtheid en doorzettingsvermogen karakteriseert beide bedrijven.

Houtense Onderneming

De finalisten voor Houtense Onderneming van het Jaar zijn Van Garderen Zachtfruit, Van Riet Material Handling Systems en Body & Vital Medispa. Bedrijven vol ambitie en innovatie en ondernemers met lef en ambitie. De diverse bedrijven vallen op vanwege de omzet, de brede markt, de kwaliteit van het aangeboden product en de doordachte marketingstrategie. Daarnaast zijn de finalisten maatschappelijk betrokken en een voorbeeld voor andere bedrijven. De verkiezing ziet in deze top drie een mooie mix van kanshebbers op de prijs Houtense Onderneming 2015.

Houtense Ondernemersdag

Tijdens de Houtense Ondernemersdag op 15 oktober maakt de jury de winnaars bekend wie zich twee jaar lang Houtens Ondernemerstalent en Houtense Onderneming van het Jaar mag noemen. Let op: vanaf 8 september kan het publiek via www.hodhouten.nl zijn of haar stem uitbrengen. Deze stemmen tellen mee in het uiteindelijke besluit van de verkiezingscommissie. De Houtense Ondernemersdag vindt plaats in Houtens, school voor vmbo en mavo. Aanmelden kan vanaf begin september via www.hodhouten.nl. Hier vindt u ook meer informatie over dit unieke Houtense business-to-business evenement.