• Film 'Vele levens boven de zevende'

Filmfestival Houten!

HOUTEN Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2017 presenteert Film Aan de Slinger de eerste editie van Filmfestival Houten! Een filmfestival voor jong en oud, waar mainstreamfilms en filmhuisfilms elkaar afwisselen.

UITGELICHT Vrijdag 15 december om 19.30 uur geopend door de burgemeester Wouter de Jong. 'Vele Hemels Boven De Zevende', de verfilming van de succesroman van Griet Op de Beeck is de openingsfilm en start om 20.00 uur. Regisseur van de film, Jan Matthys is de speciale gast tijdens de opening van Filmfestival Houten. Na afloop van de film kunt u hem het hemd van lijf vragen tijdens een 'meet & greet'. U kunt de vrijdagavond dansend afsluiten! Vanaf 21:30 uur speelt het duo Onegg in de foyer. Deze ééneiige tweeling bestaat uit toetsenist Marysia en beatmaker Ewa. Tezamen maken zij harmonieuze elektronica met analoge synthesizers.

'Vele Hemels Boven De Zevende' draait ook op zaterdag 16 december om 14.30 uur.

Tickets a € 7,50 of € 5,50 (jeugd t/m 12 jaar) zijn exclusief drankje. De kaartverkoop is gestart: www.filmfestivalhouten.nl Film Aan de Slinger biedt in één weekend een filmavontuur aan met op de eerste plaats films, veel films, maar ook met inleidingen, meet & greets, lekker eten & drinken en een filmquiz! Ook filmlezingen, kinderactiviteiten en live muziek staan op het programma!