• Theater Aan de Slinger

Filmfestival Houten!

HOUTEN Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december presenteert Film Aan de Slinger de eerste editie van Filmfestival Houten! Een filmfestival voor jong en oud, waar mainstreamfilms en filmhuisfilms elkaar afwisselen. Film Aan de Slinger biedt in één weekend een filmavontuur aan met op de eerste plaats films, veel films, maar ook met inleidingen, meet & greets, lekker eten & drinken en een filmquiz! Ook filmlezingen, kinderactiviteiten en live muziek staan op het programma! De kaartverkoop is gestart: www.filmfestivalhouten.nl

EEN GREEP UIT HET PROGRAMMA Vrijdag 15 december wordt het festival om 19.30 uur geopend door de burgemeester Wouter de Jong. 'Vele Hemels Boven De Zevende', de verfilming van de succesroman van Griet Op de Beeck is de openingsfilm. Regisseur van de film, Jan Matthys de speciale gast tijdens de opening van Filmfestival Houten.

Op zaterdag 16 december kunt u dineren en tegelijkertijd een film kijken met Food & Film: Chef & viergangendiner. Vervolgens kunt u onder andere kiezen voor de klassieker 'Saturday Night Fever' of om mee te doen aan de Filmquiz.

Zondag 17 december is de familiedag! Vanaf 09.00 uur zijn filmfestivalbezoekers welkom voor een heerlijk ontbijt. Daarna kunnen de jongste filmbezoekers naar 'Dikkertje Dap' of de Peuterpretfilm: 'De Sneeuwman'. De Houtense speelfilm 'Het Geheim van de Drakensteen' staat ook op het programma.

Dit alles in Theater Aan de Slinger. Het complete programma staat op de website.