• Theater Aan de Slinger

Film 'Bankier van het Verzet' nogmaals!

{HOUTEN] Op woensdag 9 mei draait op veler verzoek nog een keer de film 'Bankier van het verzet'. Het is het waargebeurde verhaal van Nederlands' grootste verzetsheld in de Tweede Wereldoorlog: Walraven van Hal (Barry Atsma). Donderdag 10 en vrijdag 11 mei draait het waargebeurde 'Film stars don't die in Liverpool'. Het verhaal gaat over de ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria Grahame (Annette Bening) die op tournee door Engeland de jonge acteur Peter Turner (Jamie Bell) ontmoet. Op dinsdag 15 mei wordt 'God's Own Country' vertoond, het Britse antwoord op 'Brokeback Mountain'. Het leven van schapenboer Johnny Saxby (Josh O'Connor) komt op zijn kop te staan na de komst van een Roemeense migrant. Donderdag 17 en vrijdag 18 mei daait 'Lady Bird', het hilarische en ontroerende regiedebuut van actrice Greta Gerwig. Met Saoirse Ronan als pubermeisje dat zich fel afzet tegen de wereld om haar heen, in het bijzonder haar moeder. Alle films draaien om 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

THEATER AAN DE SLINGER Op vrijdag 18 mei om 20.00 uur wordt een Zangcafé aangeboden door Reuring Aan de Slinger i.s.m. drie zangdocenten van het Houtens Muziek Collectief. Het thema deze keer is Rock & Blues: van Counting Crows tot Clapton en van BB King tot Amy Whinehouse. Het Zangcafé vindt plaats in de foyer van het theater. Het is een open podium in een ontspannen omgeving. Wie zelf wil zingen is van harte welkom, maar het Zangcafé is er ook voor wie liever alleen komt luisteren naar de optredens van anderen. Het is voor iedereen: voor beginners en gevorderden, jong én oud. Het hoeft niet perfect! Ondertussen kan er een drankje gedronken worden. Entree: € 4,- volwassenen en € 2,- jongeren t/m 18 jaar, contant afrekenen op de avond zelf.?Donderdag 24 mei komt Het Groot Niet Te Vermijden, vijf muzikale komieken die als bezetenen langs alle muzikale uithoeken van de wereld zullen racen. Hun voorstelling 'The Inevitables' moest verplaatst worden naar deze nieuwe datum. Er zijn kaarten beschikbaar gekomen, bestel snel via www.theateraandeslinger.nl!

Goed om te weten: de Vriendenvoorverkoop voor seizoen 2018-2019 is gestart op 8 mei en duurt tot maandag 14 mei 09.00 uur. Hierna volgt direct de vrije kaartverkoop voor iedereen. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film: ‘God’s own country’ op dinsdag 15 mei om 20.00 uur in Aan de Slinger.

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor vrijdag 11 mei 11 uur onder vermelding van ‘Liverpool’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.