• Fiets- en wandelbeurs

Fiets en Wandelbeurs 2019

Fiets en Wandelbeurs 2019

Nog zo veel te ontdekken...

REGIO De Fiets en Wandelbeurs komt er weer aan! Op 1, 2 en 3 maart 2019 vindt de vijftiende editie plaats in Jaarbeurs Utrecht. Een ticket voor de beurs geeft ook toegang tot E-bike Xperience en Bike MOTION Benelux.

FIETSEN EN WANDELEN De hele Jaarbeurs staat dat weekend in het teken van fietsen en wandelen. De combinatie van de drie events leidt tot het grootste aanbod ter wereld op dit gebied. Van dorre vlaktes tot besneeuwde bergen: je reist op de beurs als het ware in één dag de wereld rond. Maar ook is er een compleet programma aan lezingen en presentaties en kun je naar hartenlust fietsen en e-bikes testen.

INFOMARKTEN Op de infomarkten staan ervaren reizigers klaar om belangeloos al je vragen te beantwoorden over fiets- en wandelbestemmingen. Voor jonge gezinnen is er de Hicle Family Route, met tal van leuke activiteiten. Mountain Xperience is een nieuw paviljoen voor bergliefhebbers, met diverse workshops over onder meer bergwandelen. En outdoorzaken en -merken presenteren er hun nieuwe collecties. Kortom: beleef, test en geniet in Jaarbeurs Utrecht!

Fiets en Wandelbeurs
1-3 maart 2019
Jaarbeurs Utrecht
10-17.00 uur
www.fietsenwandelbeurs.nl

WIN KAARTJES VOOR DE BEURS Wat is het thema van de fotowedstrijd van de beurs? Ga naar www.fietsenwandelbeurs.nl, zoek het goede antwoord en mail dit voor 29 januari naar groentje@bdu.nl

Onder de goede inzenders verloten we 5 x 2 toegangskaarten.

Zonnebloem naar dressuurwedstrijd

HOUTEN Op uitnodiging van de Rijnruiters hebben gasten van de Zonnebloem vrijdag 18 januari een heerlijke middag gehad in Manege Zilfia's Hoeve. Er waren die middag dressuur wedstrijden, dit is mennen van paard en wagen over een parcours met hindernissen.

Met een bus werd iedereen opgehaald in Schalkwijk en Houten en naar de manege gereden. Daar was een hartelijk welkom met koffie met koek en fruit. Terwijl er werd genoten van de prachtige dressuur die de ruiters lieten zien in een spannende wedstrijd, werden broodjes geserveerd. Een fantastische dag, met dank aan de paardensportvereniging de Rijnruiters uit Nieuwegein die dit mogelijk heeft gemaakt!