• JTS speelt: Fiets Aan de Slinger

    Paul van der Klei

Fiets Aan de Slinger

HOUTEN Houten is door de Fietsersbond verkozen tot de beste Fietsstad van Nederland. Gemeente Houten viert deze prachtige titel van 16 t/m 23 juni met tal van activiteiten tijdens Fietsfeest Houten. Ook Aan de Slinger gaat op de pedalen en trakteert vrijdag 21 juni bezoekers op optredens van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger, SHINE Houten, Gospelkoor Total Praise en de vertoning van de fietsfilm 'Ventoux' in de Buitenbioscoop mét inleiding van regisseur Nicole van Kilsdonk. Fiets Aan de Slinger start om 20.00 uur met een programma in de Droomcirkel en aansluitend op het theaterplein. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.aandeslinger.nl.

FILMPROGRAMMA IN DE KLEINE ZAAL Catherine Deneuve speelt de hoofdrol in de Franse dramafilm 'Claire Darling'. Het verhaal gaat over dame die besluit om haar complete (antieke) inboedel in haar voortuin te verkopen. Komt haar dochter achter de reden voor dit impulsieve besluit? Donderdag 13 en vrijdag 14 juni 20.00 uur te zien in Aan de Slinger. Op zaterdagavond 15 juni draait de Buitenbioscoop de film 'Edie' op het theaterplein. Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden. De film gaat door bij goed weer en start om 22.30 uur, wanneer het donker is. Op het theaterplein staan tafeltjes en stoelen klaar iedereen wordt bediend aan tafel. Zie www.aandeslinger.nl.

DE PRODUCTIEKLASSEN VAN JEUGDTHEATERSCHOOL AAN DE SLINGER Jeugdtheaterschool Aan de Slinger presenteert 3 voorstellingen van 3 productieklassen in het weekend van 15 en 16 juni. Zaterdag 15 juni 19.00 uur speelt Productieklas 1: Sneeuwwitje en de 7. "Nee, het probleem ligt bij haar, niet bij mij. Mijn stiefmoeder, de boze koningin". Een humoristische familievoorstelling over de zoektocht naar identiteit. Zondag 16 juni 19.00 uur speelt Productieklas 2: Meisjes A1. "Vandaag gaan wij winnen. Winnen zeg ik je! We verslaan ze met onze ogen dicht!" Een humoristische voorstelling over de rol van het individu binnen een team. Want is meedoen daadwerkelijk belangrijker dan winnen? Productieklas 3: MANNEN is twee keer te zien, op zaterdag- en zondagavond. "Ik stel voor dat wij hier vandaag op deze plek onze mannelijkheid teruggrijpen" Een vriendengroep van twaalf ingedutte, kleinburgerlijke, niet per se meer superjonge mannen verzamelt zich in een bos. Zij denken een middag te gaan survivallen en op tijd thuis te zijn voor het eten. Maar Bjorn heeft andere plannen. Per avond ziet u twee voorstellingen van twee verschillende Productieklassen. Meer informatie en tickets via www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Claire darling' op vrijdag 14 juni om 20.30 uur, Kleine Zaal van Aan de Slinger. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor donderdag 13 juni 12 uur onder vermelding van ‘Claire’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.