• Theater Aan de Slinger

Feestweekend 10 jaar Aan de Slinger

HOUTEN Het is feest want Aan de Slinger bestaat in september 10 jaar! In seizoen 2018-2019 wordt dat natuurlijk op verschillende manieren en momenten gevierd. De aftrap is een feestelijk lustrumweekend op 8 en 9 september met de seizoensopening 'Proef het Theater' op zaterdagavond, en de speciale editie van '10 jaar Open Podium' op zondagmiddag.

Proef het Theater is een avondvullend programma. In de Theaterzaal geven de programmeurs van Aan de Slinger een blik op het lustrumseizoen 18/19. Ook zijn er optredens van SHINE, zangeres en muzikante Marjolein Meijers, zanger Jan Rot en cabaretier Andries Tunru. Gelijktijdig draait in de Kleine Zaal de filmkomedie 'The Trip to Spain', de derde film in een reeks waarin de komieken Steve Coogan en Rob Brydon sterrenrestaurants afreizen. Dit alles in een sprankelende setting! Proef het Theater, zaterdag 8 sept, aanvang Theaterzaal 20.15 uur en aanvang Kleine Zaal 20.30 uur. Het Open Podium bestaat 10 jaar. Reden voor een speciale editie op zondag 9 september! Vele deelnemers en finalisten van de afgelopen jaren laten hun talent op het podium zien en horen. Zo komen onder andere Chris Alain (The Voice) en Rienk Speelman (Edison Effect). De presentatie is in handen van Jeremy Hazeleger (The Voice en Topper Gezocht). Het wordt een geweldige muzikale zondagmiddag. Mis het niet! Zondag 9 sept 15.00 uur.

Tickets voor de afzonderlijke programma's à € 4,50 inclusief een drankje zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. Goed om te weten: bij Proef het Theater vindt het theaterprogramma en filmprogramma gelijktijdig plaats, bezoekers maken een keuze.

FILMPROGRAMMERING De films voor september zijn bekend! Bestel alvast tickets voor So help me God (11 sep), On Chesil Beach (13 & 14 sep), Foxtrot (18 sep), The Place (20 & 21 sep), Under the tree (25 sep) en The Bookshop (27 & 28 sep) via www.aandeslinger.nl.

COLLEGA'S GEZOCHT Een nieuw seizoen gaat bijna van start, en Aan de Slinger zoekt ook een aantal nieuwe collega's. Er is een vacature voor Gebouwbeheerder (m/v) voor 0,5 fte. Daarnaast zijn er stageplaatsen bij publiciteit & marketing en bij productie & communicatie film. Tot slot zijn er vacatures voor de vrijwillige functies filmoperateur en gastvrouw/gastheer foyer. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.aandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor Proef het Theater, zaterdag 8 sept 20.15 uur, Theaterzaal. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor maandag 3 september 10 uur onder vermelding van ‘Proef’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.