• The Aftermath

    Theater Aan de Slinger

Events in Aan de Slinger

HOUTEN Op vrijdagavond 17 mei om 20.00 uur organiseert Reuring i.s.m. de zangdocenten van het Houtens Muziek Collectief Ri-Jean Mertens en Emily van Orsouw een Zangcafé. Een open podium met als thema '80's & 90's'. Op zaterdag 18 mei zijn alle Houtenaren welkom in de grote zaal van Aan de Slinger bij het SoundLAB. Iedereen mag deze middag muziek maken met nieuwe design-instrumenten. Van 12.30 - 16.00 uur: beleef de instrumenten-collectie van Muziekgebouw Aan 't IJ. Er zijn korte demonstraties en wie durft, mag meedoen. Van 10.30 – 13.00 uur: workshop SoundLAB, voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar. Ga zelf aan de slag met de instrumenten van het SoundLAB. Op zaterdagmiddag 18 mei vanaf 14.00 uur organiseert pianist en dirigent Tom Ruijfrok Het Meezingkoor, thema Eurovisie Song Festival, in de Kleine Zaal. Verwacht een middag met veel lekkere songfestivalnummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer.

Voor alle evenementen meer informatie en tickets via www.aandeslinger.nl.

FILMPROGRAMMA IN DE KLEINE ZAAL De film 'The White Crow', geregisseerd door Ralph Fiennes vertelt het waargebeurde verhaal van het ongelofelijke leven van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. "Overtuigend, complex beeld van de geniale jonge balletdanser Rudolf Noerejev" vier sterren als het NRC. Te zien op donderdag 16 en vrijdag 17 mei. Op dinsdag 21 mei is 'C'est ca l'amour' te zien. Een ontroerende film over liefde en loslaten, incasseren en opnieuw ontdekken. De boekverfilming van de internationale bestseller 'Het Huis in Kreis Pinneberg', ook wel 'The Aftermath' is op donderdag 23 en vrijdag 24 mei te zien. De Telegraaf geeft drie sterren: ''Gestileerd maar mooi doorvoeld''. Alle films starten om 20.00 uur. Zie www.aandeslinger.nl.

Goed om te weten: de vrije kaartverkoop voor het seizoen 19/20 is maandag 13 mei om 09.00 uur gestart. Zie www.aandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.


WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film The Aftermath, donderdag 23 mei om 20.00 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger.
Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor maandag 20 mei voor 12.00 uur onder vermelding van 'The Whte Crow' naar groentje@bdu.nl. Uit de inzenders trekken we een winnaar.