• Puja Sonneveld
  • Puja Sonneveld

Rond on Ice opbouw in volle gang!

HOUTEN De opbouw van Rond on Ice is inmiddels gestart. Van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond, "Rond on Ice". Drie weken lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan. Kom vrij schaatsen, neem deel aan de activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de "Huiskamer van Houten".

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen dit jaar weer veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van "Rond on Ice" volop genieten op het ijs met schoolschaatsen, mogelijk gemaakt door de Houtense Rotary Clubs. Ook dit jaar zal er weer een mooi dak boven de ijsbaan geplaatst worden. 

ACTIVITEITEN Zaterdag 14 december begint feestelijk met de Santa Run, waarbij de start en finish op Het Rond plaatsvinden. Op de vrijdagavonden zal er weer disco en blacklight schaatsen zijn van 19:00 - 22:00 uur. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk! Op de foto of even knuffelen met Anna & Elsa van Frozen, het kan bij Frozen on Ice. Op zondag 22 december komen Anna & Elsa naar Rond on Ice voor een meet & greet van 11:00 – 12:00 uur.

CURLING COMPETITIE Ook aan de competitieve inwoners is gedacht, want na het succes van afgelopen jaar, vindt dit jaar voor de derde keer de Rond on Ice Curling Competitie plaats en er spelen maar liefst 47 teams mee in de competitie. Er zullen op 6 curlingavonden teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde Rond on Ice Curling kampioenstitel. De finale hiervan wordt gespeeld op zaterdag 4 januari 2020.

HUISKAMER VAN HOUTEN Naast de ijsbaan, zal het paviljoen dit jaar weer omgedoopt worden tot de Huiskamer van Houten. Een krantje lezen, potje ouderwets sjoelen, glühwein, warme chocomel en een lekkere HEMA worst, de Huiskamer heeft het te bieden. Voor diverse familiefeesten, ouderenlunches en nieuwjaarsborrels is de Huiskamer inmiddels gedeeltelijk gereserveerd. Hebben jullie iets te vieren? Informeer naar de mogelijkheden in de Huiskamer via info@rondonice.nl

VRIJWILLIGERS GEZOCHT Rond on Ice vóór en dóór Houten, maar alleen kan men het niet. Daarom is men nog steeds op zoek naar gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er samen met ons een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken. Vrijwilliger worden? Mail naar vrijwilligers@rondonice.nl en schrijf je in!

MEER INFORMATIE Houd de website van Het Rond en de facebookpagina Rond on Ice in de gaten voor meer informatie, openingstijden en het programma. Website: www.rondonice.nl