• Zaterdag is het weer Pompoenendag

    Vernooij

Pompoenendag

COTHEN Zaterdag 12 oktober vindt de jaarlijkse Pompoenendag weer plaats bij de familie Vernooij. Een gezellig evenement voor jong en oud, de ideale gelegenheid om er samen op uit te trekken.

Het grootste gedeelte van de ruimte is ingericht voor de kinderen. Zij kunnen tegen een kleine vergoeding gedurende de dag creatief knutselen. De kinderen kunnen onder andere de bekende Halloween pompoen maken, waarmee zij 's avonds kunnen meelopen in de lampionnenoptocht.

Naast de verschillende soorten pompoenen om te bekijken en om mee te knutselen, is er ook overheerlijke pompoensoep en vers gebakken brood van "VROEG" uit Bunnik. Tevens kunnen er diverse producten uit de Kromme Rijnstreek worden gekocht zoals vers Hollands fruit, fruitsappen, stoofperen, appelmoes, jam, sauzen, kaas, honing, eieren, aardappelen en rozenbottelproducten.

De pompoenendag is op zaterdag 12 oktober op Trechtweg 10 te Cothen. De toegang is gratis en van 10.00 tot 16.00 uur staat de koffie met warme wafels voor u klaar. De opbrengst van de wafels komt ten goede aan 'De Zonnebloem'. De lampionnenoptocht start om 19.30 bij sporthal De Rijnsloot en wordt begeleid door carnavalsvereniging De Brienkneuters. Voor meer informatie over deze dag, kunt u contact opnemen met de familie Vernooij, tel. 0343-561745.