• John de Pagter

Eenakter 'FIT' door Theatergroep Het Schellinkje

HOUTEN Het Schellinkje speelt een aantal intieme huiskamervoorstellingen van de door hen zelf geschreven eenakter 'FIT'. Vijf vriendinnen van een zekere leeftijd komen wekelijks bijeen voor hun sportieve bijeenkomsten. Want het lichaam moet wel FIT blijven. Tijdens het sporten bespreken zij allerlei onderwerpen die hen dagelijks bezighouden: opvliegers, bijziendheid, een lichaam in verval, en natuurlijk, hun mannen. Maar is hun vriendschap wel bestand tegen het geweld van hun hormonen?

Deze komische eenakter is speciaal geschreven voor het spelen in een woonkamer. Het publiek zit dus altijd eerste rang. Dit maakt de voorstelling tot een bijzondere, intieme ervaring. Bovendien speelt Het Schellinkje op zes verschillende locaties. Hierdoor is elke voorstelling anders, omdat de spelers hun spel moeten aanpassen aan de ruimte waar ze spelen. De regie voor deze eenakter is in handen van Josee Goes.

Ook benieuwd naar de gesprekken van de vijf vriendinnen en hoe het sportafspraakje afloopt? Kom kijken en genieten en ontdek het zelf! U bent welkom op 15, 16 en 17 april en 20, 21 en 22 mei in een van de huiskamers. Bovendien is er op 3 juli een voorstelling op een bijzondere locatie. Iedere voorstelling biedt toegang aan maximaal 20 bezoekers. Wees er dus snel bij, want op = op! Meer informatie leest u op www.hetschellinkje.nl.

De voorstelling 'FIT' is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds. Kaartjes à €7,50 (inclusief koffie/thee vooraf en een drankje en hapje na afloop) betaalt u bij entree. Let op: geen pinbetaling mogelijk! Bestel uw kaarten telefonisch na 19.00 uur bij Anita Koolmees (030) 637 81 23 of Ellen Mantel (030) 635 25 93. U kunt ook een e-mail met uw bestelling sturen naar het.schellinkje@hotmail.nl. Vergeet niet de datum van uw voorkeur in uw e-mail te vermelden.