Eénmalige inkoopactie voor energiebesparing

HOUTEN Energie besparen is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Daarom organiseren de Natuur- en Milieufederatie Utrecht (NMU) en het Regionaal Energieloket in samenspraak met de gemeente Houten een inkoopactie energiebesparing. Deze eenmalige actie start met een informatieavond op 23 november.

Een Nederlands huishouden verbruikte in 2016 gemiddeld 1.500 m3 gas en 3.300 kWh elektriciteit. Goed voor een energierekening van ongeveer 1.750 euro. Daar kun je flink op besparen! De inkoopactie energiebesparing helpt bij het isoleren van uw woning en/of het plaatsen van zonnepanelen. Het Regionaal Energieloket heeft installateurs geselecteerd die hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Door samen in te kopen geldt tijdens de actie een extra korting! U kunt nu al vrijblijvend inschrijven voor de actie (de inschrijving sluit op 15 januari 2018). Kijk voor meer informatie en de link naar het Regionaal Energieloket op duurzaamhouten.nl.

De start van de inkoopactie energiebesparing vindt plaats op 23 november om 19.30 uur op het gemeentehuis (Onderdoor 25). De avond duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze avond laten de betrokken organisaties zien welke stappen u kunt zetten om uw woning uiteindelijk helemaal energieneutraal te maken. Mensen kunnen voor of na de informatieavond vragen stellen via het Regionaal Energieloket via groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl of via de telefoon 088 - 525 4110. De inkoopactie energiebesparing is onderdeel van de Klimaatexpeditie Houten.