• Kinderactiviteiten op het plein,een andere activiteit in het kader van de feestweken op Het Rond

    Claudia Verbree

Drones op catwalk in Het Rond

HOUTEN Morgen, zaterdagmiddag 22 september, organiseert Het Rond uit Houten een 'Fashion Party'. Meer dan 25 modezaken, gevestigd in winkelcentrum, tonen hun nieuwste collecties op de catwalks op Het Rond (plein) en Het Wed. Verder zijn er optredens van verschillende singer-songwriters en lokale dansgroepen. In de passage word je door hostesses getrakteerd op een hapje en drankje.

De deelnemende winkels aan de Fashion Party zijn: Goed&Co, Eyewish, Wereldwinkel, Ter Stal, Coolcat, Shoeby, Hans Anders, Bristol, MIES Women en kids, Anna van Toor, Nick & Son, Zeeman, Bikestore, Ilco Jeans & Casual, SAMS, HEMA, Class for Less, Adam, Miller & Monroe, Vero Moda, Wibra, Didi, Miss Etam, Non Stop Fashion, Gold 4 You, Lucardi en Van Os Tassen en koffers. De shows worden niet alleen gelopen door modellen, ook spectaculaire drones zullen enkele collecties aan iedereen showen.

Programma

13.00 – 13.20 uur         Fashion Show (Het Wed)
13.30 – 13.50 uur         Fashion Show (Het Rond, plein)
13.50 – 14.10 uur         Droneshow (Het Wed)
14.00 – 14.20 uur         Parade (door het winkelcentrum)
14.30 – 14.50 uur         Fashion Show (Het Wed)
15.00 – 15.20 uur         Fashion Show (Het Rond, plein)
15.20 – 15.40 uur         Droneshow (Het Wed)
15.30 – 16.00 uur         Parade (door het winkelcentrum)

Singer-songwriters Miranda en Kim Sera en de dansgroepen Dance Centre NL, Gerda Kagje, Tappin-It Collective maken het programma voor deze middag compleet.

De 'Fashion Party' is onderdeel van 'Het Rond viert feest'. Deze feestweken werden zaterdag 8 september afgetrapt met de officiële heropening van het winkelcentrum en de drukbezochte Urban Picknick. Een week later, afgelopen zaterdag 15 september, vond er een gezellig feest op het plein plaats met optredens van de bekende artiesten Dave Roelvink, Vinchenzo en Lange Frans. Het werd wederom een heel drukke, gezellige middag. De Fashion Party vindt aanstaande zaterdag 22 september plaats van 13.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de feestweken op hetrond.nl/feestweken.