Doorstart UitAlleen-UA

HOUTEN 40+ singlegroep UitAlleen-UA (Nieuwegein en omgeving) maakt een feestelijke doorstart! UitAlleen is als een actie van vrijwilligers ontstaan uit ondervindingen ,signalen van en behoeften bij vrienden, kennissen en deelnemers. Het is geen relatiebureau en het richt zich niet op het daten, maar UA heeft vrijblijvende en spontane ontmoetingen tot doel.Wel zijn er inmiddels al nieuwe vriendschappen ontstaan, want samen uitgaan is veel leuker dan alleen!

UA richt zich op: doelgroep40+; leuke singles die gezelligheid zoeken en nieuwe contacten willen maken; leuke singles die met elkaar dingen willen ondernemen, maar niet-singles die gezellig mee willen komen zijn ook van harte welkom.Te denken valt aan regelmatige (low-budget) etentjes, dans,-en muziekactiviteiten, workshops, ideeën uit de groep.. De doorstart wordt nu na 2 ½ jaar en een lange zomer gevierd met een: Chicken tonight Op zaterdag 5 november in het kleur- geur- en smaakcentrum, Marconibaan 42H in Nieuwegein. Voordat dit speciale kipmenu wordt geserveerd is er om 18.30 uur een wijnproeverij van eigen, Italiaanse wijnen. Daarna gaan we gezellig samen aan tafel en het menu bestaat uit een ½ kip, waarbij diverse groenten, pasta, risotto en patate al forno worden aangeboden. Dus geen schilderijen, maar (h) eerlijk en lekker eten.Voor vegetariërs wordt er een alternatief met noten,kaas of vis aangeboden, maar dit wel graag bij de aanmelding doorgeven. Dit alles voor € 14,-, exclusief drankjes.Omdat het niet zo makkelijk te vinden is op het Nieuwegeinse industrieterrein

(maar laat je er niet door afschrikken) is het verzamelen om samen te rijden om 18.00 uur voor de Lantaern in Nieuwegein. Meerijden kan! Aanmelden kan tot uiterlijk 3 november via uitenalleen2016@gmail.com Iedereen betaalt ter plekke, maar dat kan alleen contant en probeer dit a.u.b. met ongeveer gepast geld te doen.