• Caecilia tijdens een eerdere donatuersactie

Donateursactie Muziekvereniging Caecilia

SCHALKWIJK Dit jaar bestaat muziekvereniging Caecilia 110 jaar. Veel mensen hebben kunnen genieten van de jubileumglossy Caecilia en van de muzikale jubileumactiviteiten die in de fruitschuur van Van Garderen, op de Brink en bij het Fort georganiseerd werden. Vele sponsors hebben de viering van het jubileum mogelijk gemaakt en daar is Caecilia hen zeer dankbaar voor. Toch komt de muziekvereniging opnieuw bij u aankloppen, dit keer voor een donateursbijdrage. Het blijft nou eenmaal een dure liefhebberij om een goed orkest en een leuke slagwerkgroep van allerlei instrumenten te voorzien. Ook de dirigent en de muziekleraren willen brood op de plank.

Daarom hoopt Caecilia dat u als vanouds weer bereid bent om uw jaarlijkse bijdrage te geven. Dan kunt u weer genieten van muziek tijdens allerlei dorpsactiviteiten en kan de jeugd van Schalkwijk zich muzikaal ontwikkelen.

Alle inwoners van Schalkwijk en Tull en 't Waal hebben deze week een envelop in hun brievenbus gekregen. Caecilia hoopt dat u daar uw financiële ondersteuning in wilt stoppen. Voor 15 euro bent u donateur, maar natuurlijk is elk ander bedrag ook welkom. Leg de gevulde envelop bij uw voordeur, want op zaterdagmiddag 22 oktober kunt u tussen 13.30 en 17 uur bezoek verwachten van de leden van Caecilia. Voorafgegaan door een geluidswagen trekken ze het dorp door. Deze keer zonder instrument, maar wel met een dankbaar gezicht omdat ze blij zijn met de mensen die hun muziekvereniging ieder jaar weer zo trouw steunen. Wilt u uw donateursbijdrage liever per bank overmaken? Dan kan dat via NL60 RABO 0357 5021 75 t.n.v. Muziekvereniging Caecilia Schalkwijk o.v.v. Donateursgeld.

COLLECTANT GEMIST Heeft u de collectant gemist? Lever uw gevulde envelop dan uiterlijk 30 november in bij De Wiese, de Spar of Marjolein Kool (Jonkheer Ramweg 28b). Caecilia hoopt dat alle Schalkwijkers hun muziekvereniging weer zullen ondersteunen zodat ze in 2017 weer verzekerd zullen zijn van mooie concerten en leuke optredens tijdens Sinterklaas, Carnaval, de Avondvierdaagse, Koningsdag en nog veel meer. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!