Deelnemers gezocht voor Vrijheidfeest

HOUTEN Voor het Vrijheidsfeest in juni is men op zoek naar deelnemers die hun kunstnijverheid willen laten zien aan publiek. Het thema is 'Vrijheid'. De organisatie van het Vrijheidsfeest 2019 roept kunstenaars op om mee te doen aan dit spetterende feest op 15 juni.

Sinds 2015 wordt het Vrijheidsfeest ieder jaar gevierd met een aansprekend thema. Afgevaardigden van vier Houtense kerkgemeenschappen, richtten in 2015 de werkgroep Vrijheidsfeest op. Het doel is om één dag in het jaar stil te staan bij vrijheid en veiligheid in ons land. Middels een thema willen zij een verbinding leggen tussen Houtenaren en nieuwkomers. De nieuwe Houtenaren zijn immers juist op zoek gegaan naar vrijheid en veiligheid. Dit jaar legt men de nadruk op kunstnijverheid.

Iedereen die een vorm van kunstnijverheid beoefent kan zich aanmelden om zijn/haar kunst te tonen. Het mag van alles zijn: diverse soorten handwerk, houtsnijwerk, sieraden of kaarten maken, diverse soorten knutselwerk/handen arbeid producten, maar ook teken en schilderwerk. Houten telt veel nieuwkomers uit veel verschillende landen, daar moet veel moois van te tonen zijn. Dus kom op en toon trots het mooie handwerk.

Muzikanten zijn ook welkom om er een gezellig feest van te maken. Het maakt niet uit wat voor soort muziek je maakt. Afhankelijk van de opgaven zal er een keuze gemaakt worden. Alle deelnemers werken mee op vrijwillige basis.

Het feest wordt in en om het Wereldhuis gehouden, Dijkhoeve 1.

Stuur voor deelname of voor vragen een e-mail voor 10 mei naar Maddy van de Vijver, madelien46@gmail.com of Annelies Hartman, aem.hartman@gmail.com