Debora en Ruben geven clinic bij BV Houten

HOUTEN Badminton Vereniging Houten organiseert op zaterdag 18 november 2017 samen met oud- leden Ruben en Debora Jille een uitdagende clinic voor junioren van de vereniging.  BV Houten is erg verheugd met samenwerking met de voormalig clubgenoten. Zij vormen ongetwijfeld een inspiratiebron voor de jonge Houtense badmintonners.

Debora en Ruben sloegen allebei hun eerste shuttles bij BV Houten en al snel bleken ze over een flinke dosis talent te beschikken. Na een aantal jaar was het duo onhoudbaar voor de club en inmiddels staan zowel Ruben als Debora in de top van badmintonnend Nederland.

Ruben speelt al enige tijd bij de nationale selectie en komt uit voor het Duitse BC Bischmisheim. Samen met Jacco Arends staat hij in de top-50 van de wereldranglijst. Debora speelt nu in haar laatste maanden als junior en behaalde vorige maand de kwartfinale in het vrouwendubbel op het WK Badminton voor junioren. Daarnaast werd Debora afgelopen jaar gekroond tot het Houtense Sporttalent van het jaar! Momenteel speelt ze bij BC Duinwijck in Haarlem.