• Picasa
  • Picasa

De Voorjaarsmarkt Houten komt er weer aan!

HOUTEN Op zondag 24 april, vindt in het centrum van Houten in Winkelcentrum Het Rond tussen 11:00 en 17:00 uur, de Voorjaarsmarkt (tuinbraderie) plaats. In opdracht van de Ondernemersvereniging Het Rond, ligt de organisatie dit jaar in handen van Events2movE.

 

FLEURIGE VOORJAARSMARKT Op koopzondag 24 april vindt de fleurige voorjaarsmarkt weer plaats in winkelcentrum het Rond. Deze markt bestaat uit de bekende tuinbraderie én een voorjaarsmarkt. Op het plein van Het Rond en in de winkelstraten staan veel kramen met alles wat met de tuin te maken heeft, van plant tot schep en van bloempot tot struik. De Tuinbraderie Houten is een grote publiekstrekker.Winkelcentrum Het Rond organiseert ieder jaar de Tuin en Voorjaarsmarkt. Met veel aanbieders en leuke activiteiten voor kinderen vullen we de straten en het plein met mooie producten en spannende belevingen. Op de grote Tuinmarkt op het plein kun je allerlei planten en bloemen kopen en zo de lente in tuin en huis halen! Op de gezellige pleinen van 't Wed en de Spoorhaag is de Voorjaarsmarkt te vinden. Hier vind je allerlei mooie producten. Probeer, proef en laat je verrassen door je eigen regio!

 

AANMELDEN Verkoopt u mooie bloemen en/of planten of andere tuingerelateerde artikelen? Schrijf u dan snel in! Produceert of verkoopt u mooie streekproducten? Of bent u een Houtenaar met een leuke hobby? Ook dit jaar worden weer gedeeltes van de tuinbraderie specifiek ingericht met de streek- en hobbymarkt. Tegen sterk gereduceerd tarief hebben wij een kraam of grondplaats voor u. Ook met andere handel kunt u terecht op deze markt! In de straten rondom het rond hebben wij plaats voor verschillende assortimenten.

Uiteraard zijn tijdens deze koopzondag de meeste winkels in Winkelcentrum het Rond geopend en stallen de winkeliers hun mooie aanbiedingen binnen en buiten uit. De Voorjaarsmarkt is vanwege de diversiteit in handel, mooie aanbiedingen van winkeliers en vele bezoekers ieder jaar een groot succes!

Op de website www.jaarmarktnederland.nl vindt u het inschrijfformulier en verdere informatie over de Activiteiten Jaarmarkt op Het Rond in Houten!