• Modelspoorclub heeft ruimte gevonden

    Dirk Jan Oudshoorn

De Houtense modelspoorclub heeft onderdak gevonden

HOUTEN Na de oproep in 't Groentje eind vorig jaar kreeg de pas opgerichte modelspoorclub het verheugende bericht dat er een mooie ruimte voor hen beschikbaar was. Ze zijn erg gastvrij ontvangen en houden nu wekelijks clubavond in de clubruimte in Houten. De naam is veranderd in modelspoorvrienden Houten. " Dat is natuurlijk niet voor niets. We willen een gastvrije club zijn waar plezier beleven aan de hobby de boventoon voert."

"Geweldig om zo samen met de hobby bezig te kunnen zijn. Nu we daadwerkelijk zijn begonnen is dit initiatief van een droom in werkelijkheid overgegaan. Het te bouwen thema is station Houten en omgeving in de zeventiger jaren van de vorige eeuw. Dit in de schaal 1 op 87. Dus met het oude station van Houten nog in de oorspronkelijke functie en op de oude plek. Mochten er lezers zijn die foto materiaal uit die periode hebben van het station met omgeving van het spoor er op, u maakt ons blij met een afdruk daarvan."

Nieuwe leden zijn meer dan welkom. "Doneren mag ook natuurlijk maar zelf in een ontspannen setting werken aan modelspoor en daarbij kennis uitwisselen is een absolute aanrader."

Voor verdere inlichtingen, mail naar diedzjee@wxs.nl