Cultuur de la Crème

HOUTEN Op 16 november is er tussen 19 en 21 uur weer een boeiende radio-uitzending van Cultuur de la Crème. Deze is te beluisteren op 107.3 FM of via omroephouten.nl

Wat kunnen we verwachten in deze uitzending? Uiteraard veel muziek en onze vaste items zoals Cultuuragenda, boekbespreking door Harriet Schardaun van Boekhandel Wijs, Gouwe Ouwe en Film van de week. In het eerste uur komt Femke Feith naar de studio. Femke is 11 jaar en leerlinge aan de Dansstudio van Olga van Koningsbrugge. Bijzonder is dat Femke de rol vertolkt van de jonge Mata Hari in de voorstellingen bij het Nationale Ballet. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar haar verhaal!

In het tweede uur mogen wij muzikant Ghafar Amini verwelkomen. Amini komt oorspronkelijk uit Afghanistan en woont nu in Utrecht. Amini zal zijn moedige verhaal met ons delen en ook een lied ten gehore brengen. Hij trad dit voorjaar op in Houten tijdens de Houtense Cultuurnacht.

Op zondag 19 november geeft Amini een huiskamerconcert @BijTasAanTafel. Dit is het intieme podium dat presentatrice Natasja biedt aan muzikaal en ander cultureel talent. Voor het optreden op 19 november zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Mail voor meer informatie: tasdoet@hotmail.com.

Lijkt het jou ook leuk om ook mee te werken aan een radio-uitzending? Kijk dan eens op www.omroephouten.nl