• Theater Aan de Slinger

Concertavond Dennis Kroon & Friends

HOUTEN Zaterdag 7 januari wordt een onvervalste concertavond in Theater Aan de Slinger met Dennis Kroon & Friends. Op het podium staan Dennis Kroon, Romy Monteiro (bekend van de musical The Bodyguard), Kelly Cossee, Mell Jonk en trompettist Teus Nobel. Zij deden mee aan The Voice of Holland in 2014, en gooiden hoge ogen bij de jury. De liveband die hen begeleidt, bestaat uit een grote afvaardiging van de band Gare du Nord, met Aron Raams, Ferry Lagendijk en Marc Schenk, aangevuld met Sven Happel van de Wouter Hamelband. De tribune is ingeschoven en de theaterzaal wordt omgetoverd tot concertzaal met genoeg ruimte om te dansen. Het concert komt tot stand in samenwerking met Ework Producties. Tickets zijn maar € 15,-! Kortom: een nieuwjaarsevenement om niet te missen! Meer informatie en kaartverkoop via www.theateraandeslinger.nl.

Film Aan de Slinger

Donderdag 22 en vrijdag 23 december draait in Film Aan de Slinger 'The girl on the train' (16+), een gedegen thriller met Emily Blunt als getroebleerde vrouw die bang is dat ze iets te maken heeft met een mysterieuze verdwijning. Op dinsdag 27 december draait 'Oasis Supersonic', een muziekdocumentaire over de roemruchte band Oasis. De film laat Liam en Noel zien zoals ze werkelijk zijn: weerbarstig, liefdevol en gepassioneerd. Op donderdag 29 december draait 'The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years', waarin de Oscarwinnende regisseur Ron Howard een verslag geeft van de live-optredens van The Beatles. Met in de foyer live bijpassende pianomuziek. Vrijdag 30 december draait de Zweedse film 'Een man die Ove heet'. De film was een groot succes in september en sluit daarom het filmjaar 2016 af. Het gaat over een 59-jarige mopperkont, die dankzij het contact met zijn nieuwe overburen langzaam ontdooit. Alle films draaien op 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop, zie www.filmaandeslinger.nl.

Theater Aan de Slinger

In Theater Aan de Slinger staat van zaterdag 17 t/m vrijdag 23 december de kerstvoorstelling 'Bureau Houten'. Maar liefst 80 amateurspelers brengen het hartverwarmende en voor elke Houtenaar herkenbare verhaal. Kaarten voor 22 en 23 december zijn, indien nog beschikbaar, te koop via www.theateraandeslinger.nl. Het kantoor van Aan de Slinger is in de kerstvakantie gesloten van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari. Voorstellingen en films zijn er wel!

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film

'The girl on the train' (16+) op vrijdag 23 december om 20.00 uur in Film Aan de Slinger

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor vrijdag 23 december 12 uur onder vermelding van 'girl' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.