• Ventoux
  • Ventoux

Buitenbioscoopfilm 'Ventoux' als afsluiting Fiets Aan de Slinger

HOUTEN Als afsluiting van Fiets Aan de Slinger, onderdeel van Fietsfeest Houten, draait op vrijdag 21 juni om 22.30 uur 'Ventoux' als Buitenbioscoopfilm op het theaterplein. Regisseur Nicole van Kilsdonk vertelt voorafgaand, om 22.00 uur over de totstandkoming van de film en de gelijknamige roman van Bert Wagendorp.

'Ventoux' gaat over vier mannen, vrienden van weleer, die op hun racefiets de Mont Ventoux beklimmen, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen.Op zaterdag 29 juni om 22.30 uur draait de Buitenbioscoop 'A Casa Tutti Bene'. Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch samenzijn als de familieleden noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moeten doorbrengen. 'A Casa Tutti Bene' is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.
De toegang voor de Buitenbioscoopfilms is gratis, reserveren is niet nodig. De films gaan door bij goed weer en starten om 22.30 uur, wanneer het donker is. Op het theaterplein staan tafeltjes en stoelen klaar iedereen wordt bediend aan tafel. Zie www.aandeslinger.nl.

FIETS AAN DE SLINGER Houten is door de Fietsersbond verkozen tot de beste Fietsstad van Nederland. Gemeente Houten viert deze prachtige titel van 16 t/m 23 juni met tal van activiteiten tijdens Fietsfeest Houten. Ook Aan de Slinger gaat op de pedalen en trakteert vrijdag 21 juni bezoekers op optredens van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger, SHINE Houten, Gospelkoor Total Praise en de vertoning van de fietsfilm 'Ventoux' in de Buitenbioscoop mét inleiding van regisseur Nicole van Kilsdonk. Fiets Aan de Slinger start om 20.00 uur met een programma in de Droomcirkel en aansluitend op het theaterplein. De toegang is gratis. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op: www.aandeslinger.nl.

FILM: ROCKETMAN Op vrijdag 28 juni om 20.00 uur wordt de musicalfilm gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John vertoond in de Kleine Zaal. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. 'Rocketman' vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. ,,Openhartige musical over de opkomst en bijna-ondergang van de artiest die in de jaren zeventig 's werelds best verkopende popster was. Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap." 4 sterren aldus de Volkskrant. Tickets: www.aandeslinger.nl

WINACTIE: Maak kans op twee kaarten voor de film 'Rocketman' op vrijdag 28 juni.

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Rocketman' op vrijdag 28 juni.  Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor dinsdag 25 juni voor 12.00 uur onder vermelding van ‘Rockteman’ naar houtensnieuws@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.