• Arthur Ebeling

Bruisend Krommerijn Festival

BUNNIK De Landgoederij bruist op zondag 5 februari! Dan vindt namelijk de derde editie van het Krommerijn Festival plaats met optredens van Laura Fygi, Wouter Kiers, Arthur Ebeling, Belle's All Stars, Mojo Man, Arne & Friends en Total Loss. Het gezellige en swingende jazz-, blues- en soulfestival is niet meer weg te denken uit de Kromme Rijnstreek.

Linda Ostendorp steekt haar enthousiasme niet onder stoelen of banken: "Ik heb er heel veel zin in! We hebben weer een prachtige variatie aan jazz-, blues- en soulartiesten weten te programmeren waarbij niet alleen gekeken is naar muzikale kwaliteit maar ook naar uitstraling en interactie met het publiek. Een bezoek aan het festival is voor de liefhebber, maar ook voor mensen die gezellig samen met vrienden, familie, buren of collega's een zondag uit willen. Even zitten en genieten van old school jazz of swingen op stevige soul: het kan allemaal op 5 februari. En De Landgoederij leent zich natuurlijk geweldig voor een dergelijk muzikaal festijn. Zij weten met hun service en gastvrijheid het feestje compleet te maken."

Het Krommerijn Festival, wat ondersteund wordt door bedrijven uit de regio, is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep. De opbrengst van het festival komt ten goede aan mensen met een verstandelijke beperking. Linda Ostendorp: "We ervaren een grote maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven en daar zijn we enorm blij mee. Ook dit jaar hopen we weer op een mooie opbrengst waarmee we kwetsbare mensen kunnen steunen. Ik roep dus iedereen op vooral te komen op 5 februari! Vorig jaar hebben we ruim 800 bezoekers ontvangen. De ticketverkoop gaat hard en we hopen dit jaar uitverkocht te raken".

Tickets voor het Krommerijn Festival zijn te koop bij boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl.

Groentje mag een aantal gratis kaarten en consumptiemunten weggeven. Meld u aan voor de nieuwsbrief van het

Houtens Nieuws http://houtensnieuws.nl/iframe-breed/aanmelden-nieuwsbrief-houtensnieuwsnl-152920

Bunniks Nieuws http://bunniksnieuws.nl/iframe-breed/aanmelden-nieuwsbrief-bunniksnieuwsnl-152869

of Wijks Nieuws http://wijksnieuws.nl/iframe-breed/aanmelden-nieuwsbrief-wijksnieuwsnl-152921

Doe dit voor maandag 30 januari en u maakt kans op 2 kaarten en 4 consumptiemunten.