Bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten'

HOUTEN Op dinsdagavond 12 juni organiseert belangenvereniging Sien de bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten'. Een bijeenkomst waarop diverse organisaties uit Houten, die hulp en ondersteuning bieden, zich aan je voorstellen. Na de pauze is er volop gelegenheid om met jouw persoonlijke vragen bij deze organisaties aan tafel te schuiven.

Wil je als ouder of mantelzorger graag meer weten welke mogelijkheden er in Houten zijn voor zorg en vrije tijd voor kinderen en volwassenen met een beperking? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst. Aanwezig zijn o.a. van Houten & Co, het Sociaal Team Houten, Sportpunt Houten, DekselsLekker, Reinarde en Abrona. Al deze organisaties zullen zich kort presenteren en natuurlijk is er daarna alle ruimte om jouw vragen en wensen voor te leggen. Zo kan je in één avond veel informatie ophalen en gelijk contacten leggen.

Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis uit Houten en omgeving.

De bijeenkomst wordt georganiseerd op dinsdagavond 12 juni van 19.30 – 22.00 uur op het kantoor aan de Randhoeve 221.

Meld je snel aan bij: jolanda@sien.nl of 06 – 51558580.