Bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning'

HOUTEN Op dinsdagavond 14 november organiseert belangenvereniging Sien de bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten'. Een bijeenkomst waarop diverse organisaties uit Houten, die hulp en ondersteuning bieden, zich aan u voorstellen. Na de pauze is er volop gelegenheid om met uw persoonlijke vragen bij deze organisaties aan tafel te schuiven.

Wilt u als ouder of mantelzorger graag meer weten welke mogelijkheden er in Houten zijn voor zorg en vrije tijd voor kinderen en volwassenen met een beperking? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst. Aanwezig zijn: de Jonge Ontdekker, de Krachtfabriek, van Houten & Co, Buurtgezinnen, het Sociaal Team Houten, Sportpunt Houten, Reinaerde, Dekselslekker en een onafhankelijk cliëntondersteuner. Al deze organisaties zullen zich kort aan u presenteren en natuurlijk is er daarna alle ruimte om uw vragen en wensen voor te leggen. Zo kunt u in één avond veel informatie ophalen en gelijk contacten leggen.

Belangenvereniging Sien organiseert vanuit een jarenlange ervaring met families rond mensen met een beperking deze bijeenkomst met veel praktische informatie. De bijeenkomst is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis uit Houten en omgeving. De bijeenkomst 'Zorg en ondersteuning in Houten' wordt gegeven op dinsdagavond 14 november van 19.30 - 22.00 uur in De Lichtboog te Houten.

De bijeenkomst is gratis dankzij financiering door de gemeente Houten. Meld u snel aan bij: jolanda@sien.nl<mailto:jolanda@sien.nl> of 06 - 51558580.