• Het 'Romeinse Masker'

    John van Amerongen
  • Nieuw Wulven

    Jaco Schinkel

Bijeenkomst over ontwikkeling Nieuw Wulven in najaar

HOUTEN/BUNNIK Ergens dit najaar staat er een bijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden op de agenda over de ontwikkeling van recreatiegebied Nieuw Wulven. Stichting Natuurlijke Recreatie presenteert dan haar plannen samen met de gemeenten Bunnik en Houten en Staatsbosbeheer.

Eind 2016 werd Stichting Natuurlijke Recreatie geselecteerd als nieuwe ondernemer voor recreatiegebied Nieuw Wulven. De stichting kwam met het meest geschikte plan om dit gebied een recreatieve impuls te geven en Nieuw Wulven nóg aantrekkelijker te maken voor inwoners van Houten en Bunnik en bezoekers uit de regio. Er komen meer, gratis toegankelijke recreatieve voorzieningen, gericht op verschillende leeftijden en doelgroepen. Ook kan door de aanwezigheid van een duurzame horecavoorziening, het bos het hele jaar door bezocht worden.

PLAN De Stichting werkt met de samenwerkingspartners aan een zorgvuldige aanpak en uitwerking van het plan. Eerst was het de bedoeling om nog voor de zomervakantie tijdens een inloopbijeenkomst de plannen te presenteren, maar daarvoor is nog iets meer tijd nodig. De bijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden vindt dit najaar plaats.

Meer informatie hierover volgt via een brief (voor omwonenden) en/of de lokale media en gemeentelijke websites.