Benefietavond Make-A-Wish Nederland

HOUTEN Op vrijdagavond 9 november wordt in Houten een spetterende benefietavond georganiseerd voor Make-A-Wish. Dit vindt plaats bij Restaurant De Engel.

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een zeer ernstige en soms zelfs levensbedreigende ziekte. Dat gebeurt niet voor niets; in al die jaren is gebleken dat voor zowel het wenskind als zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. Make-A-Wish Nederland vervult jaarlijks ruim 550 wensen en bestaat grotendeels uit vrijwilligers (momenteel meer dan 400). Ze ontvangt geen subsidie, maar is helemaal afhankelijk van donaties, sponsoren en fondsenwervende acties die door derden voor en in samenwerking met Make-A-Wish georganiseerd worden. Zie www.makeawishnederland.org voor meer informatie over de organisatie.

De benefietavond in Houten wordt natuurlijk georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Tijdens deze avond treden (belangeloos) diverse artiesten op, zoals de coverband NetAlsof en singer-songwriter Beer. Daarnaast wordt er een spannende loterij gehouden met fantastische prijzen (beschikbaar gesteld door lokale bedrijven en organisaties), zoals een ballonvaart, een minivakantie in de Ardennen, een massage en een whiskey proeverij. Het belooft een gezellige avond te worden vol muziek, waar mensen kunnen lachen, dansen en zingen en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan het doel. Kom gezellig met vrienden en/of familie naar de avond en steun Make-A-Wish in het waarmaken van dromen van wenskinderen.

Prijs: 17,50 euro, incl. welkomstdrankje en hapjes. Zaal open: 19.30 uur. 18 +. Kaarten zijn te koop op https://makeawishnederland.org/actie/1210/benefiet, via doude@makeawishnederland.org of bij Restaurant de Engel. Voor vragen kunt u ook mailen naar doude@makeawishnederland.org