• Lilian van Rooij

Arne & Friends, Laura Fygi én Odijker Daan Kettelarij op Krommerijn Festival

BUNNIK In De Landgoederij in Bunnik wordt op zondag 5 februari 2017 het derde Krommerijn Festival georganiseerd. Dit is hét jazz-, blues- en soulfestival van de Kromme Rijnstreek. Niemand minder dan Mojo Man, Laura Fygi, Belle's All Stars, Wouter Kiers, Arthur Ebeling en Arne & Friends staan op het programma. Total Loss met Odijker Daan Kettelarij, verzorgt de openingsact.

Van jazzdiva Laura Fygi tot top band Arne & Friends: het Krommerijn Festival staat bol van muziek en diversiteit. Niet in de laatste plaats vanwege het optreden van Total Loss. Deze band is onderdeel van Theater Totaal, en bestaat uit talentvolle artiesten met een licht verstandelijke beperking. Ze wisselen eigen werk af met swingende covers, prachtige liefdesliedjes en stevige grooves. Door hun grote en oprechte passie voor muziek is het optreden van deze band bijzonder verrassend en inspirerend.

Een van de bandleden is de geboren en getogen Odijker Daan Kettelarij. De 27-jarige Daan is vanaf zijn geboorte blind en speelt al vanaf zijn vijfde piano. Hij heeft een fantastische stem en bespeelt ook andere instrumenten. Kortom: Daan is muziek en schittert in de spotlights. Hij is een echte entertainer.

Het Krommerijn Festival biedt jaarlijks een podium aan bands zoals Total Loss en onderscheidt zich hierdoor van andere festivals. Het is een festival waar muziek en gezelligheid centraal staan. Maar waar ook passie en talent de kans krijgen de beperking te overstijgen.

 

Laat je verrassen en maak dit mooie festival mee. Je kunt tickets kopen bij boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl. Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep. Met de aankoop van je toegangskaarten steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.