Alzheimer cafe Houten

HOUTEN Maandagavond 14 mei is psycholoog Amy van Doormaal te gast in het Alzheimer Café Houten. Mensen met dementie gedragen zich anders en soms is dat moeilijk te begrijpen. Amy zal een aantal veel voorkomende gedragingen bespreken en uitleggen hoe dat werkt in het brein. Daarnaast zal zij reageren op vragen van bezoekers over hun persoonlijke ervaring in de omgang met mensen met dementie.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, kennissen en belangstellenden. De bezoekers praten met elkaar over hun ervaringen met dementie en over hoe zij met de veranderende situatie omgaan. In een open en prettige sfeer biedt een deskundige informatie over een aan dementie gerelateerd onderwerp en wisselt men daarover van gedachten.

Het Alzheimer Café is elke 2e maandag van de maand open. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang, koffie en thee zijn gratis. Vindt u het moeilijk een eerste stap te zetten, wilt u meer informatie, wilt u graag komen, maar hebt u geen vervoer? Neemt u gerust contact op met Paulien Geraerts (p.geraerts@zorgspectrum.nl) of Wendy Werner (tel. 06-41812112).

U bent van harte welkom op maandag 14 mei in het Alzheimer Café Houten van 19.30 tot 21.30 uur in Het Haltna Huis, Het Kant 193 in Houten. De zaal is open vanaf 19:00 uur.